Digitaal ondertekenen vanuit SharePoint Online
SharePoint webinar

8 februari 2022 10:00 – 10:30 uur

De ValidSign- Sharepoint koppeling maakt het mogelijk voor gebruikers om hun documenten digitaal te ondertekenen vanuit SharePoint met ValidSign. Het ondertekenproces verloopt van A tot Z in SharePoint Online.
Hieronder zie je de nieuwste functionaliteiten:

  • ValidSign tekst-tags ondersteuning;
  • Ondersteuning voor het gebruik van templates;
  • Ondersteuning van meerdere externe authenticatiemethodieken zoals iDIN en gekwalificeerd ondertekenen

Met de ondersteuning van Tekst-tags kun je dus eenvoudig gebruikmaken van templates. Je hoeft niet elke keer opnieuw te bepalen waar een handtekening gezet moet worden. Wanneer je in een document een nieuwe alinea toevoegt of verwijderd gaat deze tag daar gewoon in mee. De tekst-tag is namelijk gewoon een getypt stukje code die de ondertekenoplossing herkent en ziet dat daar een handtekening van bijvoorbeeld de eerste ondertekenaar gezet moet worden. Dat in combinatie met de nieuwe functie om gebruik te maken van templates zal het opstellen van contracten en overeenkomsten flink versnellen.

Daarnaast zijn er ook nieuwe externe authenticatiemethoden toegevoegd. Je kunt nu voor iDIN kiezen als authenticatiemethode. Ook is het mogelijk om gekwalificeerd te ondertekenen. De gekwalificeerde digitale handtekening is een elektronische ondertekening met een gekwalificeerd certificaat, een zogeheten Public Key Infrastructure (PKI)- overheid certificaat.

Wil je meer weten over digitaal ondertekenen in combinatie met SharePoint Online? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: gratis

Aanmelden

* indicates required
Geslacht
Share This