ValidSign voor Bank- en Verzekeringswezen

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]ValidSign for Finance

Duurzaamheid is een belangrijke doelstelling binnen bank- en verzekeringswezen. Doordat klanten en medewerkers veel zaken online kunnen regelen, komt volledige digitalisering steeds dichterbij. Er wordt veel voordeel gehaald uit deze geautomatiseerde processen tot het punt waarop processen vertragen, wanneer er opnieuw papier moet worden gebruikt om handgeschreven (en dus rechtsgeldige) handtekeningen te verzamelen. Hiermee wordt de waarde van automatisering aanzienlijk verminderd.

Dit laatste blijkt vaak een proces wat onnodig blijft liggen.
Om volledig te kunnen digitaliseren is een digitale en rechtsgeldige handtekening bittere noodzaak, voor bijvoorbeeld het verwerken van online aanvragen, het tekenen van offertes, financieringsaktes en verzekeringspolissen. Doordat ValidSign de mogelijkheid biedt zowel in- maar in dit geval met name ook extern digitaal én rechtsgeldig te ondertekenen, is de natte handtekening niet meer nodig. Zo worden (online) aanvragen sneller verwerkt, gaan bank- en verzekeringswezen van papierintensief naar papierloos en komen duurzaamheidsdoelstellingen steeds dichterbij.

ValidSign maakt het mogelijk om:

  • Dankzij een naadloze integratie met uw bedrijfsproces(sen) documenten digitaal en rechtsgeldig te ondertekenen en direct te archiveren.
  • Online aanvragen van klanten direct te verwerken, doordat ook de klant digitaal kan ondertekenen waardoor minder fysieke handelingen nodig zijn om een aanvraag rond te krijgen.

Bent u benieuwd wat de ervaringen van onze klanten zijn binnen deze branche? Probeer het zelf uit door een gratis proef-account aan te vragen.

[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Zij gingen u al voor:

[/tx_column]
[/tx_row]

DutchEnglishGerman