ValidSign verwelkomt 75e gemeente

ValidSign verwelkomt 75e gemeente

Gemeente Opmeer heeft november 2019 definitief haar keuze gemaakt om digitaal te ondertekenen met ValidSign. Zij zal de digitale handtekening oplossing gaan inzetten om meerdere interne processen te optimaliseren. De gemeente heeft meerdere redenen waarom er gekozen is voor ValidSign. “Het is een gebruiksvriendelijke tool waarmee men een juridisch geldige handtekening kan zetten. Dit is niet alleen prettig voor de medewerkers maar ook voor het digitaliseren van het gehele proces”, aldus de Informatie Architect bij de Gemeente Opmeer. Ook het feit dat ValidSign een SAAS oplossing is woog zwaar mee in de keuze. De gemeente maakt gebruik van het DMS systeem My Corsa NXT. De bestaande integratie met ValidSign biedt de de gemeente Opmeer de mogelijkheid om haar documenten vanuit My Corsa NXT documenten digitaal te ondertekenen en zo een volledig gestroomlijnde workflow te creëren.

De gemeente zit momenteel nog in de testfase waarin niet alleen de oplossing wordt getest maar ook de verschillende afdelingen worden ondervraagd om potentiële processen te kunnen bepalen waar digitaal ondertekenen zou kunnen worden ingezet. Na afloop hiervan zullen de geselecteerde processen pas definitief worden gemaakt en kan de gemeente Opmeer definitief van start gaan met ValidSign.

Benieuwd naar wat ValidSign voor uw overheidsinstelling kan betekenen? Lees meer over digitaal ondertekenen voor overheid >

Meer berichten…

Handige Reference Cards

Handige Reference Cards

Om het onze gebruikers nog gemakkelijker te maken proberen wij de stappen van het ondertekenen en het versturen van...

De Google Docs add-on is nu live!

De Google Docs add-on is nu live!

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze oplossing om klanten zo goed mogelijk van dienst te...

Share This