Overzicht Webinars

Meld u aan voor 1 of meer van de aankomende Webinars van ValidSIgn

Webinar direct ondertekenen vanuit Word

Webinar direct ondertekenen vanuit Word

Direct ondertekenen met ValidSign vanuit Word

ValidSign introduceert de Word-plugin waarmee het nog eenvoudiger wordt om documenten digitaal te laten ondertekenen, rechtstreeks vanuit de vaak dagelijks gebruikte Word-applicatie. Voordelen van Word-plugin zijn een aanzienlijke versnelling van het ondertekenproces en een verbeterde klantbeleving, omdat er vanaf elke plek documenten ondertekend kunnen worden.

De gebruiker maakt in Word een document aan en verstuurt vanuit dezelfde applicatie het document ter ondertekening aan de gewenste relatie. De gebruiker vinkt simpelweg de gewenste geadresseerde aan en met één klik op de verzendknop wordt het document verstuurd. De gebruiker kan ook zelf het document ondertekenen vanuit Word. Aanvullend is het mogelijk om een ‘two factor-authenticatie’ toe te passen.

Klinkt dit interessant voor u en wilt u hier graag meer over weten? Meld u dan aan voor het webinar  “Direct digitaal ondertekenen vanuit Word”.

Wanneer: 28 januari 2020, 10:00 – 10:30 uur vanaf uw eigen werkplek.

Webinar ValidSign in Afas

Webinar ValidSign in Afas

Wij introduceren een integratie met AFAS waarmee organisaties processen binnen AFAS kunnen optimaliseren met ValidSign

De kracht van de koppeling is dat alle processen waarvoor ondertekening vereist is, van begin tot eind rechtstreeks vanuit AFAS worden aangeboden. Na ondertekening wordt het document automatisch gearchiveerd op de juiste locatie in AFAS. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat de doorlooptijd van documenten en processen korter wordt. Bovendien krijgt de gebruiker beter inzicht in het ondertekenproces.

De integratie is in AFAS in te passen in bestaande workflows, zodat de processen nog efficiënter en effectiever worden ingericht. Interne medewerkers kunnen via InSite eenvoudig documenten ter ondertekening aanbieden en klanten zouden via het klantportaal (OutSite) documenten kunnen ondertekenen. Zo wordt er tijd bespaard en een hogere service verleend.

Wanneer: 11 februari 2020, 10:00 – 10:30 uur vanaf uw eigen werkplek.

Uw HR organisatie digitaal met ValidSign

Uw HR organisatie digitaal met ValidSign

Verstuurt en ondertekent uw HR-afdeling ook nog alle documenten op papier? Dan is dit Webinar dé manier om meer te weten te komen over papierloos ondertekenen.

Wij laten u graag zien:
• hoe eenvoudig het is om HR contracten en/of overeenkomsten digitaal te (laten) ondertekenen, zowel door uzelf als uw klanten;
• hoe u uw klantervaring optimaliseert door documenten digitaal aan te bieden ter ondertekening;
• hoeveel tijd (en geld!) u bespaart door papierloos te ondertekenen.

Wanneer: 20 februari 2020, 10:00 – 10:30 uur vanaf uw eigen werkplek.