Het sterke partnernetwerk van ValidSign

Ontdek de voordelen van digitaal ondertekenen, samen met uw vertrouwde partner

 

12Build

Met de cloudoplossingen van 12Build besparen hun klanten veel kostbare tijd tijdens de calculatie- en inkoopfase.

Aareon

Aareon is Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

AiOpener

Aiopener helpt resellers en fabrikanten met implementaties en onderhoud van document gedreven scanoplossingen.

BaseNet

BaseNet ontwikkelt maatwerk software voor het midden- en kleinbedrijf en afdelingen van grote organisaties. BaseLine legt zich met name toe op het ontwikkelen van administratieve toepassingen.

BCT

BCT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie.
.

CAPGEMINI

Capgemini is wereldwijd marktleider op het gebied van consulting, technologische diensten en digitale transformatie.
.

Caseware

CaseWare Nederland biedt flexibele softwareoplossingen voor de accountancy en financiële dienstverlening. We faciliteren alle processen rondom rapportage, controle en auditing.

CENTRIC

Centric biedt software, infrastructuur, marktspecifieke IT-oplossingen en een breed scala aan gerelateerde IT-services.

Change to Comm

Change to Comm geeft u de benodigde handvatten om optimaal samen te werken en effectief te communiceren met uw klanten. Door alle CRM-gegevens op één plek te verzamelen heeft u overzicht over alle klantgegevens en documenten.

Circle Software

Circle Software is specialist in het digitaliseren van uw informatie en uw processen. Dat doen zij met flexibele software en implementatiebegeleiding op maat.

DECOS

De JOIN Connect koppeling tussen JOIN en ValidSign, zorgt ervoor dat documenten die in JOIN beschikbaar zijn direct geautomatiseerd  digitaal ondertekend kunnen worden.

DigiOffice

DigiOffice is een product van IDB Groep; een solide en innovatief ICT partner die zich al 30 jaar specialiseert in de optimalisering van ICT-bedrijfsprocessen..

DOCDYNAMIC

Docdynamic is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen voor document management, workflow management en digitale archivering.

DOCLOGIC

Doclogic is een zeer betrouwbare implementatiepartner en reseller op het gebied van software voor digitale informatieverwerking.
.

DocControl

Met de software van DocControl verzamelt, optimaliseert en ordent u uw informatie snel, veilig en eenvoudig op de juiste locatie.

DOCUMENTAAL

Documentaal heeft ruime kennis van het automatiseren van huisstijlen binnen MS Office voor een breed scala aan klanten in vele segmenten.

DotOffice

Het uitgangspunt van DotOffice is maatwerk inrichting van uw Microsoft Office applicaties en integratie met uw bedrijfsprocessen.

Enable U

Enable U geeft grip op de nieuwe uitdagingen die ontstaan in een wereld vol interactie tussen systemen: overzicht, beveiliging, change management, aanbrengen van structuur met behoud van flexibiliteit, enzovoorts.

Enjoy & Deploy

Met Enjoy & Deploy beheer je documenten en informatie snel en effectief met M-Files als document management systeem.

EPONA

Epona begeleidt organisaties bij verandertrajecten en levert producten die het werkproces optimaliseren van de juridische professional.

Especialisten

Especialisten ontwikkelt Blockchain toepassingen zoals eWaarmerk en eBurgerpas en ondersteunt organisaties met klant gericht werken, opzetten van informatiebeleid, digitale duurzaamheid, innovatie en procesoptimalisatie

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET.

GEONE

GeONE is specialist op het gebied van document- en informatiemanagement.

HRT Business

De Business Professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. HRT Business Professionals staat voor een gezonde en efficiënte groei van uw bedrijf.

HuRis

HuRis is een HR Consultancy organisatie, die zich volledig richt op het snijvlak van HR processen en IT.

HYARCHIS

Hyarchis biedt kant-en-klare software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication.

IBABS

iBabs is marktleider op het gebied van Papierloos Vergaderen.

.

INCENTRO

Incentro helpt organisaties met het behalen van hun online doelstellingen. Dat doen ze door het slim inzetten van informatie, marketing en techniek.

KPN

KPN verzorgt complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN is de grootste certificaatdienstverlener van PKIoverheid certificaten in de Benelux.

Nextmoves

Bij Nextmoves gaat alles om het kunnen leveren van expertise en daarin onderscheidend te zijn van anderen. Hun missie is kort en allesbepalend: “de beste HCM dienstverlener zijn van Nederland”.

NOVADOC

Novadoc ECM verleent diensten rondom de implementatie en beheer van Enterprise Content Management, Case Management en Record Management.

OneSpan

VASCO ontwerpt sterke authenticatieoplossingen voor een breed scala aan industrieën, IT-infrastructuren en bedrijfsbehoeften.

PINKWEB

PinkWeb faciliteert met Client Online de communicatie tussen medewerkers van het accountantskantoor, hun cliënten en uitvragende partijen.

Profit4SF

Profit4SF helpt bedrijven en organisaties met het beter begrijpen van hun klanten en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Dit doen ze door Salesforce te implementeren.

UNISYS

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die moderne oplossingen biedt voor complexe IT-vraagstukken.
.

UNIT4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware waarmee organisaties veranderingen eenvoudig, snel en effectief kunnen doorvoeren.

Wortell

Wortell helpt organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe Microsoft technologie.

ZINNOVATION

Zinnovation is dé betrouwbare CRM partner voor het implementeren, aanpassen en beheren van uw CRM omgeving.

En meer

Bekijk ook het ruime aanbod connectoren. Digitaal ondertekenen vanuit uw vertrouwde applicatie.

Share This