De Digitale Handtekening van ValidSign

Digitaal ondertekenen van uw documenten overal met alle devices

Versnel uw processen

Hoe verzamelt u handtekeningen in uw organisatie en van uw klanten en/of leveranciers? Ondertekent u de documenten nog steeds op papier? Onze oplossing gaat verder dan de digitale handtekening.

Vereenvoudig het ondertekenproces

Met de 100% CloudService van ValidSign kunt u andere mensen uitnodigen om documenten op elk apparaat gemakkelijk en veilig digitaal ondertekenen met de digitale handtekening.

Verbeter uw klantervaring

Bedien uw klanten digitaal zonder hen te vragen de getekende documenten af te drukken, te scannen en terug te sturen. Uw klanten zullen onmiddellijk het gebruiksgemak ervaren van digitaal ondertekenen.

Gebruik de digitale handtekening van  ValidSign

Volledig digitaal met de meest gebruikte ondertekenoplossing. Eenvoudig schaalbaar en wereldwijd veilig digitaal ondertekenen. Ervaar morgen al de voordelen van ValidSign. Uw ondertekenplatform voor al uw elektronische handtekeningen in de huisstijl van uw organisatie.

Honderden organisaties vertrouwen de marktleider in Esignatures

PostNL digitaal tekenen
unit 4 digitale ondertekening
Friesland Campina digitale handtekening
Engie elektronische handtekening

Laat uw klanten digitaal tekenen met ValidSign

Versnel het ondertekenproces door uw klanten digitaal te laten ondertekenen met de hosted service van ValidSign. Het digitaal tekenen verloopt via een beveiligde omgeving en wordt opgeslagen in de beveiligde datacenters van KPN. Hierdoor voldoet ValidSign aan alle normen en regelgeving omtrent gegevensbescherming. Door middel van two factor authentication bent u er altijd zeker van dat het onderteken proces veilig verloopt. Soms is er haast geboden bij het ondertekenen van documenten. In dit geval kan u via uw mobiele telefoon door meerdere gegaardigden een digitale handtekening laten plaatsen. Verbeter de ervaring van uw klanten met digitaal ondertekenen, probeer ValidSign vandaag nog gratis uit!

Succesverhalen

ValidSign in de praktijk bij onze klanten

ETTU versnelt ondertekenproces aanzienlijk

ETTU versnelt ondertekenproces aanzienlijk

Wat was het probleem? ETTU is Microsoft dienstverlener op het gebied van Azure, SharePoint en Office 365. Het sales team bestaat uit 10 personen die zowel nieuwe klanten als bestaande klanten bedienen. Voorheen werden contracten per email verstuurd en was het...

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Met de digitale handtekening oplossing van ValidSign kiezen we er voor onze werkprocessen te versnellen en onze klanten te ontzorgen. De digitale handtekening versnelt bijvoorbeeld het papierintensieve proces rondom het opmaken en afhandelen van jaarrekeningen en overige documenten.

Joost Baarda

Eigenaar, BG accountants

De digitale handtekening oplossingen van ValidSign

Powered by validsign

91% klanttevredenheidsscore.

}

100% Cloud. Altijd beschikbaar.

Volledig geintegreerd met uw applicaties.

~

De Secured Cloud van KPN.

De marktleider, vertrouwd door vele grote organisaties.

g

Flexibel en schaalbaar.

We zijn u graag van dienst!

Elke werkdag geopend van 08.30 – 17.30 uur

Contact

Adres

Bergweidedijk 42
7418 AA Deventer

Telefoonnummer

+31(0)85 3033676