Webinar 2 en

iBabs webinar

9 maart 2021 10:00 – 10:30 uur

Papierloos vergaderen in overheidsland? Dan is de kans groot dat je iBabs gebruikt. Met de tool voor digitaal vergaderen is het makkelijker om meetings voor te bereiden, efficiënter te laten verlopen en concrete afspraken te maken. iBabs geïntegreerd met ValidSign zorgt ervoor dat ook de laatste, en minstens zo belangrijke stap van het vergaderproces veilig en vlot wordt afgerond. Door over te stappen op digitaal ondertekenen kan de doorlooptijd van een besluit met wel 80 procent worden versneld en wordt het proces veel minder arbeidsintensief de ondertekenaars. Dit keer komt iBabs met een geheel nieuwe ValidSign integratie die tal van nieuwe functionaliteiten biedt. Het is nu onder andere mogelijk om zelf de plek van de handtekening in het document te bepalen en één of meerdere documenten te (laten) ondertekenen. De ondertekende documenten worden automatisch teruggeschreven naar iBabs.

Wil je meer weten over deze integratie en wat het jouw organisatie oplevert? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar.

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: gratis

More…

Webinar 1 en

Webinar 1 en

9 maart 2021 10:00 – 10:30 uur Papierloos vergaderen in overheidsland? Dan is de kans groot dat je iBabs gebruikt. Met...

Share This