standaardconnectoren

Ontdek de voordelen van digitaal ondertekenen, vanuit uw vertrouwde applicatie

 

AFAS

Uw HRM- of bedrijfsvoeringproces in AFAS versnellen door middel van de integratie met ValidSign. Digitaal ondertekenen is mogelijk vanuit AFAS, zowel intern als extern.

BOX

In het veilige Cloud Content Management-platform van BOX kunt u ook veilig gebruik maken van ValidSign. Al uw documenten kunt u digitaal en rechtsgeldig versturen en ondertekenen.

d.3

D3 Document Management Systeem in combinatie met ValidSign zorgt ervoor dat u eenvoudig uw documenten vanuit uw DMS ter ondertekening kunt versturen en archiveren.

DECOS

De JOIN Connect koppeling tussen JOIN en ValidSign, zorgt ervoor dat documenten die in JOIN beschikbaar zijn direct geautomatiseerd  digitaal ondertekend kunnen worden.

DIGIOFFICE

De ValidSignmodule legt het ondertekeningsproces vast in DigiOffice DMS en koppelt vervolgens het getekende exemplaar aan het brondocument.
.

DOCUMENTAAL

Documentatiecreatie en integratie met rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Dat is de kracht van de combinatie. 

 

EPONA

Door de integratie van ValidSign en Epona kunt u digitaal ondertekenen vanuit SharePoint, Office365 en Microsoft Office Suite. Uw documentbeheer volledig en voorzien van de digitale handtekening..

Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. De leidende software van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Direct ondertekenen vanuit Synergy en Globe zonder de Exact software te verlaten. 

HYARCHIS/UNIT4 DOCUMENT MANAGER

Onderteken of verstuur uw ondertekenverzoek rechtstreeks vanuit Hyarchis Hyarchis Digital Business, Hyarchis Document Management of Hyarchis Document Composition. .

IBABS

De combinatie van iBabs en ValidSign zorgt ervoor dat u papierloos kunt vergaderen én ondertekenen. Digitaal ondertekenen kan rechtstreeks vanuit iBabs gebeuren..

K2

ValidSign in combinatie met K2 zorgt ervoor dat u uw workflow, inclusief digitale handtekening, kunt afhandelen.

..

M-FILES

Beheer uw ondertekende documenten nu nog beter door middel van de combinatie van ValidSign en M-Files. Rechtstreeks vanuit M-Files kunt u documenten versturen en laten ondertekenen.

MICROSOFT DYNAMICS CRM

Rechtstreeks vanuit uw Microsoft Dynamics CRM-systeem uw documenten versturen ter ondertekening, waarna ze na ondertekening automatisch op de juiste plek in uw systeem terecht komen.

MYCORSANXT

De integratie van ValidSign met MyCorsa NxT zorgt ervoor dat u documenten digitaal kunt (laten) ondertekenen door meerdere personen, rechtstreeks vanuit het systeem. 

 

NINTEX

Met de ValidSign-Nintex Workflow integratie worden uw processen nog beter geautomatiseerd. Digitaal ondertekenen vanuit Nintex Workflow met de door u opgestelde business rules.

OPENTEXT

Vanuit het informatiemanagementsysteem van OpenText is het mogelijk al uw informatie te voorzien van de rechtsgeldige digitale handtekening van ValidSign. 

PinkWeb-ClientOnline

Client Online biedt een integratie met ValidSign voor het verwerken van allerhande elektronische handtekeningen in PDF-documenten.

Pro4all

Pro4all is een Nederlands bedrijf dat al 15 jaar actief is om de bouw digitaal te innoveren. 

SALESFORCE

Met de ValidSign-Salesforce connector kunt u eenvoudig uw offertes voorzien van de digitale handtekening, rechtstreeks vanuit het CRM-systeem.

SALESFORCE CPQ

Het volledige order to Cash proces geoptimaliseerd met de connector voor CPQ, Rechtstreeks vanuit Salesforce.
.

SAP SUCCESFACTORS

Met de SAP Successfactors & ValidSign integratie kunt u eenvoudig uw HR-processen versnellen.Na ondertekening komen ze automatisch op de juiste plek in SAP. 

SHAREPOINT (ONLINE)

Met de ValidSign-SharePoint app kunt u eenvoudig uw ValidSign ondertekenworflow starten en monitoren. Na ondertekening gaat de archivering automatisch (ook on Premises beschikbaar)

UNIT4 SUITE

Met de integratie van de digitale handtekeningoplossing in de accountancysoftware van Unit4 kunt u uw ondertekenprocessen vereenvoudigen.

Share This