validsign voor Banken en verzekeringen

Geen polis meer op papier ? De klant met een klik laten ondertekenen ?
 

Validsign verbetert de klantervaring

Duurzaamheid is een belangrijke doelstelling binnen bank- en verzekeringswezen. Doordat klanten en medewerkers veel zaken online kunnen regelen, komt volledige digitalisering steeds dichterbij. Er wordt veel voordeel gehaald uit deze geautomatiseerde processen tot het punt waarop processen vertragen, wanneer er opnieuw papier moet worden gebruikt om handgeschreven (en dus rechtsgeldige) handtekeningen te verzamelen. Hiermee wordt de waarde van automatisering aanzienlijk verminderd.

duurzaamheid centraal

Dankzij een naadloze integratie met uw bedrijfsproces(sen) documenten digitaal en rechtsgeldig ondertekenen en
direct digitaal archiveren.

Online aanvragen van klanten direct verwerken, doordat ook de klant digitaal kan ondertekenen waardoor minder fysieke handelingen nodig zijn om een aanvraag rond te krijgen.

Bomen bespaard

 

Aanvragen veel sneller verwerkt

Om volledig te kunnen digitaliseren is een rechtsgeldige digitale handtekening bittere noodzaak, voor bijvoorbeeld het verwerken van online aanvragen, het tekenen van offertes, financieringsaktes en verzekeringspolissen. Doordat ValidSign de mogelijkheid biedt zowel in- maar in dit geval met name ook extern digitaal én rechtsgeldig te ondertekenen, is de natte handtekening niet meer nodig. Zo worden (online) aanvragen sneller verwerkt, gaan bank- en verzekeringswezen van papierintensief naar papierloos en komen duurzaamheidsdoelstellingen steeds dichterbij.

succesverhaal

O2 Accountants vertelt graag hoe ValidSign hun organisatie helpt om processen beter in te richten.
Share This