Uw zaken direct digitaal ondertekenen vanuit JOIN

Uw zaken direct digitaal ondertekenen vanuit JOIN

9 februari 2021

11:00 – 12:00 uur

 

ValidSign en de specialist in digitaal samenwerken, Doclogic organiseren een gezamenlijk webinar over de integratie tussen ValidSign en JOIN. Het Document – en Case Management systeem JOIN faciliteert de eindgebruiker op een plaats onafhankelijke manier van werken waarbij een case (de zaak) centraal wordt gesteld en tijdig automatisch rappelleert bij kritische deadlines.

De JOIN Connect koppeling tussen JOIN en ValidSign, zorgt ervoor dat documenten die in JOIN beschikbaar zijn direct geautomatiseerd via een gekwalificeerde, rechtsgeldige handtekening digitaal ondertekend kunnen worden. Zowel interne medewerkers als externe stakeholders kunnen op deze manier digitaal ondertekenen, zonder dat het document de applicatie verlaat. Alle ondertekenaars ontvangen het ondertekende document als een uitgebreide audit trail, die laat zien wie, wanneer en op welke locatie iemand heeft ondertekend.

Wil jij weten meer weten over deze integratie en wat het jouw organisatie kan opleveren? Schrijf je dan nu in voor dit kosteloze webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: kosteloos