Het nieuwe digitaal ondertekenen vanuit AuditCase

Het nieuwe digitaal ondertekenen vanuit AuditCase

18 februari 2021

10:00 – 10:30 uur

AuditCase is een CRM en document managementsysteem (DMS) van CaseWare. Deze software stelt de accountant in staat om het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden gestroomlijnd uit te voeren. Om het gehele proces van een accountantskantoor te digitaliseren was er nog maar één ding nodig. Een koppeling tussen AuditCase en de digitale handtekening van ValidSign. Op deze manier blijft het volledige proces in AuditCase.

De vernieuwde integratie biedt tal van functionaliteiten zonder de vertrouwde manier van ondertekenen uit het oog te verliezen. Zo is het mogelijk om zowel met een grafische handtekening als klikhandtekening te ondertekenen. De plek van de handtekeningen wordt op dat moment bepaald of is voorafgaand bepaald middels een template. Of het nu gaat om de opdrachtbevestiging, notulen of akkoordverklaring, alle documenten kunnen direct door de accountant ter ondertekening worden aangeboden aan de klant. Daarnaast kan je als eindgebruiker aan de hand van tekst-tags ondertekenvelden voor jouw digitale document opmaken. ValidSign herkent deze velden, waardoor de gewenste velden automatisch op de juiste plek binnen het document worden geplaatst. Ook tekst velden, tekst vakken en andere invoervelden kunnen worden toegevoegd op de documenten middels deze update. De integratie tussen AuditCase en ValidSign zorgt voor een volledig gedigitaliseerd proces.


Wil jij weten meer weten over deze integratie en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan nu in voor dit kosteloze webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: kosteloos