Ondertekenen en iDIN bank authenticatie

Ondertekenen en iDIN bank authenticatie

16 maart 2021 10:00 – 10:30 uur

iDIN is een Nederlands online identificatiemiddel. De integratie tussen ValidSign en iDIN maakt het mogelijk voor ondertekenaars om zich te laten identificeren op basis van zijn of haar bankgegevens. Deze twee-factor authenticatie wordt zowel ingezet voor het ondertekenen van documenten met een lichte- als zware bewijslast.

Wil je meer weten over digitaal ondertekenen in combinatie met de verificatiemethode iDIN? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: gratis

Besluiten digitaal ondertekenen met iBabs

Besluiten digitaal ondertekenen met iBabs

9 maart 2021 10:00 – 10:30 uur

Papierloos vergaderen in overheidsland? Dan is de kans groot dat je iBabs gebruikt. Met de tool voor digitaal vergaderen is het makkelijker om meetings voor te bereiden, efficiënter te laten verlopen en concrete afspraken te maken. iBabs geïntegreerd met ValidSign zorgt ervoor dat ook de laatste, en minstens zo belangrijke stap van het vergaderproces veilig en vlot wordt afgerond. Door over te stappen op digitaal ondertekenen kan de doorlooptijd van een besluit met wel 80 procent worden versneld en wordt het proces veel minder arbeidsintensief de ondertekenaars. Dit keer komt iBabs met een geheel nieuwe ValidSign integratie die tal van nieuwe functionaliteiten biedt. Het is nu onder andere mogelijk om zelf de plek van de handtekening in het document te bepalen en één of meerdere documenten te (laten) ondertekenen. De ondertekende documenten worden automatisch teruggeschreven naar iBabs.

Wil je meer weten over deze integratie en wat het jouw organisatie oplevert? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar.

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: gratis

Het HR proces volledig gedigitaliseerd

Het HR proces volledig gedigitaliseerd

25 februari 2021 10:00 – 10:30 uur

In het HR-proces gaan er vaak flink wat documenten heen en weer die ondertekend moeten worden. Door je HR-proces volledig te digitaliseren maak je al snel een grote efficiëntieslag. De digitale handtekening maakt het mogelijk om plaats, tijd en – device onafhankelijk te ondertekenen zodat jij je arbeidscontracten, stageovereenkomsten en NDA’s in een paar handelingen kunt (laten) ondertekenen. Dit kan face-to-face of op afstand met two-factor authenticatie. Optimaliseer jouw HR-processen en geef een fijner welkom aan nieuwe collega’s en stagiaires met de digitale handtekening van ValidSign.

Wil je weten hoe ValidSign precies werkt en op welke welke jij winst kunt behalen met digitaal ondertekenen in het HR-proces?Meld je dan nu aan voor dit gratis webinar.

Locatie: vanaf uw werkplek
Kosten: kosteloos

 
 

Het nieuwe digitaal ondertekenen vanuit AuditCase

Het nieuwe digitaal ondertekenen vanuit AuditCase

18 februari 2021

10:00 – 10:30 uur

AuditCase is een CRM en document managementsysteem (DMS) van CaseWare. Deze software stelt de accountant in staat om het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden gestroomlijnd uit te voeren. Om het gehele proces van een accountantskantoor te digitaliseren was er nog maar één ding nodig. Een koppeling tussen AuditCase en de digitale handtekening van ValidSign. Op deze manier blijft het volledige proces in AuditCase.

De vernieuwde integratie biedt tal van functionaliteiten zonder de vertrouwde manier van ondertekenen uit het oog te verliezen. Zo is het mogelijk om zowel met een grafische handtekening als klikhandtekening te ondertekenen. De plek van de handtekeningen wordt op dat moment bepaald of is voorafgaand bepaald middels een template. Of het nu gaat om de opdrachtbevestiging, notulen of akkoordverklaring, alle documenten kunnen direct door de accountant ter ondertekening worden aangeboden aan de klant. Daarnaast kan je als eindgebruiker aan de hand van tekst-tags ondertekenvelden voor jouw digitale document opmaken. ValidSign herkent deze velden, waardoor de gewenste velden automatisch op de juiste plek binnen het document worden geplaatst. Ook tekst velden, tekst vakken en andere invoervelden kunnen worden toegevoegd op de documenten middels deze update. De integratie tussen AuditCase en ValidSign zorgt voor een volledig gedigitaliseerd proces.


Wil jij weten meer weten over deze integratie en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan nu in voor dit kosteloze webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: kosteloos

Uw zaken direct digitaal ondertekenen vanuit JOIN

Uw zaken direct digitaal ondertekenen vanuit JOIN

9 februari 2021

11:00 – 12:00 uur

 

ValidSign en de specialist in digitaal samenwerken, Doclogic organiseren een gezamenlijk webinar over de integratie tussen ValidSign en JOIN. Het Document – en Case Management systeem JOIN faciliteert de eindgebruiker op een plaats onafhankelijke manier van werken waarbij een case (de zaak) centraal wordt gesteld en tijdig automatisch rappelleert bij kritische deadlines.

De JOIN Connect koppeling tussen JOIN en ValidSign, zorgt ervoor dat documenten die in JOIN beschikbaar zijn direct geautomatiseerd via een gekwalificeerde, rechtsgeldige handtekening digitaal ondertekend kunnen worden. Zowel interne medewerkers als externe stakeholders kunnen op deze manier digitaal ondertekenen, zonder dat het document de applicatie verlaat. Alle ondertekenaars ontvangen het ondertekende document als een uitgebreide audit trail, die laat zien wie, wanneer en op welke locatie iemand heeft ondertekend.

Wil jij weten meer weten over deze integratie en wat het jouw organisatie kan opleveren? Schrijf je dan nu in voor dit kosteloze webinar!

Locatie: vanaf je werkplek

Kosten: kosteloos

Digitaal ondertekenen vanuit AFAS

Digitaal ondertekenen vanuit AFAS

26 januari 2021 10:00 – 10:30 uur

Voor welk proces je AFAS ook gebruikt, de digitale handtekening van ValidSign blijft de oplossing om je proces volledig te digitaliseren. De kracht van de vernieuwde AFAS integratie is dat alle processen waarvoor ondertekening vereist is, van begin tot eind rechtstreeks vanuit AFAS worden aangeboden. Na ondertekening wordt het document automatisch gearchiveerd op de juiste locatie in het systeem. Daarnaast bepaal je zelf de locatie van de handtekening in het document en kunnen zowel interne als externe contactpersonen worden geselecteerd om het document te ondertekenen. Om te voorkomen dat een ondertekening toch op zich laat wachten kun je aan de hand van een herinneringsschema herinneringen van tevoren inplannen.

Wil je weten hoe de koppeling precies werkt en wat de AFAS Connector voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan nu aan voor dit gratis webinar.

Locatie: vanaf uw werkplek
Kosten: kosteloos