Gratis gezinsabonnement Julianatoren!!

Gratis gezinsabonnement Julianatoren!!

In samenwerking met een van onze klanten, Kinderpretpark Juliana Toren in Apeldoorn mogen wij een gezinsabonnement weggeven. Onze marketing manager zal de prijs persoonlijk komen overhandigen aan de winnaar. Volg ons op Linkedin, Instagram en Twitter, en like en share het bijbehorende bericht om kans te maken! Meedoen kan tot donderdag 2 mei aanstaande, de dag waarop wij de winnaar bekend zullen maken. Alle deelnemers zullen in een online generator worden opgenomen die willekeurig een winnaar uitkiest.

Wortell maakt gebruik van ValidSign

Wortell maakt gebruik van ValidSign

Wortell is dé Microsoft partner van Nederland . Zij ondersteunen organisaties met de implementatie van verschillende Microsoft software. Het Microsoft platform Sharepoint maakt het mogelijk online informatie uit te wisselen binnen een groep of organisatie. De integratie van ValidSign biedt Wortell de mogelijkheid om vanuit haar Sharepoint omgeving documenten gemakkelijk digitaal rechtsgeldig te (laten) ondertekenen.

ValidSign en Especialisten organiseren regiosessies

ValidSign en Especialisten organiseren regiosessies

ValidSign en de Especialisten steken handen in één om rechtsgeldige digitale ondertekening vanuit Blockchain technologie mogelijk te maken. De koppeling tussen ValidSign en de Blockchain software Ewaarmerk is een feit en tijdens diverse regiosessies zal hier informatie en uitleg over worden gegeven. 
Na de eerste succesvolle regiosessie in Hengelo, nodigen de twee organisaties u van harte uit voor de tweede regiosessie in Amersfoort op woensdag 15 mei aanstaande. De voorbereidingen voor de sessies in Eindhoven en Utrecht zijn ook in volle gang dus die data zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De sessie is bestemd voor medewerkers van overheidsorganisaties en is kosteloos. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 om de kwaliteit en interactie te waarborgen.

RTL Nederland kiest ValidSign

RTL Nederland kiest ValidSign

RTL Nederland B.V. zal vanaf nu zowel interne als externe contracten en overige documenten digitaal rechtsgeldig ondertekenen met ValidSign. Met name het externe onderteken proces koste het bedrijf veel tijd en moest versneld worden. De dochter onderneming van RTL Group, Europa’s grootste tv-, radio- en productiebedrijf maakte begin deze maand dan ook de definitieve keuze voor de implementatie van de digitale handtekening oplossing van ValidSign. Een dergelijke oplossing moet voor RTL rechtsgeldig en gebruiksvriendelijk zijn. En ValidSign biedt beide componenten.

ValidSign Training Event in februari en maart

ValidSign Training Event in februari en maart

ValidSign biedt met haar platform een scala aan mogelijkheden om sneller, eenvoudiger en klantvriendelijker documenten digitaal te kunnen ondertekenen. Maar haalt u wel alles uit de mogelijkheden die ValidSign biedt? Met onze oplossing valt er meer te automatiseren dan u denkt! Zo kent ValidSign veel verborgen “parels”, zoals gemakkelijke extra functies, verrassende features en mooie integraties.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over de ins & outs van ValidSign? Dat komt goed uit, want wij organiseren een End User Training Event die voor u erg interessant is. Op deze dagen wordt er zowel een Essentials training als een Advanced training gegeven.

Tijdens deze middagen zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen die toegelicht worden door de ValidSign experts. Wat valt er zoal te halen uit ValidSign, wat zijn de vooruitzichten en hoe zat het ook alweer met de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening? Tijdens interactieve demo’s zullen wij u bijpraten en u meenemen in de wereld van digitaal ondertekenen.

PROGRAMMA TRAINING EVENT VALIDSIGN:
• Lunch
• “Deepdive” inclusief tips & tricks rondom dagelijks gebruik
• Compliancy en de AVG
• Nieuwe functionaliteiten, integraties en een demo van de nieuwste ValidSign release
• De digitale handtekening in de praktijk: veiligheid & rechtsgeldigheid
• Afsluitende borrel

Wanneer:
• Dinsdag 19 februari, 12:00 – 17:00 uur
• Dinsdag 7 maart, 12:00 – 17:00 uur

Waar:
• Kantoor ValidSign, Bergweidedijk 42 te Deventer

De kosten voor deze training bedragen €249 euro per deelnemer.
Voor klanten met Premier Support (1 persoon) is dit event gratis.

Klik hier om u aan te melden.

Procesversnelling bij SPAR door ValidSign

Procesversnelling bij SPAR door ValidSign

De SPAR heeft gekozen voor de digitale handtekening oplossing van ValidSign. De SPAR gaat ValidSign gebruiken voor het digitaal ondertekenen van allerlei soorten documenten, zowel intern als extern. SPAR start met het digitaal contracteren van Franchisecontracten. Het afhandelen van deze contracten is vaak omslachtig en kost veel tijd. Procesversnelling is de belangrijkste reden voor SPAR om ValidSign te kiezen.

DutchEnglishGerman