ValidSign & Full•Finance samenwerking

ValidSign & Full•Finance samenwerking

Omdat steeds meer accountantskantoren bezig zijn met het implementeren van digitale ondertekeningsoplossingen voor zowel SBR als pdf-ondertekening, is er vraag naar technische oplossingen om dit in te kunnen vullen. Al snel blijkt dan dat er ook de nodige procedurele en organisatorische aanpassingen nodig zijn. Om aan deze combinatie invulling te kunnen geven zijn ValidSign en Full•Finance Consultants een samenwerking aangegaan voor het marktgebied accountants- en administratiekantoren.

Over Full•Finance Consultants
Full•Finance is dienstverlener voor de accountancymarkt. Sinds vele jaren zijn wij een gewaardeerd partner en kennisleverancier van administratie- en accountantskantoren en andere partijen werkzaam in de branche. Zowel kleinere als grotere organisaties doen een beroep op onze jarenlange expertise. Wij bieden onze klanten ondersteuning als adviseur, sparringpartner, procesbegeleider, projectleider, cursusleider, trainer en docent.

Samenwerking
In de komende periode zullen wij de samenwerking vormgeven door een aantal gezamenlijke klanten te begeleiden bij de invoering van digitale ondertekening. Verder zullen we begin november een aantal workshops over digitale ondertekening organiseren.

Onderteken digitaal vanuit Client Online!

Onderteken digitaal vanuit Client Online!

Werkt u met Client Online, maar verstuurt u al uw documenten nog per post of mail om ze door uw relaties te laten ondertekenen? Wilt u weten hoe dit sneller en eenvoudiger kan? Dan is dit webinar interessant voor u!

Donderdag 1 november om 10:30 uur geven ValidSign en PinkWeb een webinar over de integratie van PDF ondertekenen in Client Online. We laten zien hoe u en uw klanten eenvoudig digitaal en rechtsgeldig kunnen ondertekenen in Client Online met behulp van de ValidSign oplossing. Te ondertekenen documenten als offertes, letters of representation en notulen gaan nu nog vaak via de post of per mail van en naar uw klanten. Dit kost tijd, papier en heeft veiligheidsrisico’s. Via ValidSign en Client Online kunnen documenten gemakkelijk digitaal aangeboden worden en door u en één of meerdere klanten digitaal worden ondertekend. Veilig, snel & AVG-proof!

Wilt u weten hoe dit er precies uit ziet? Meld u dan aan via deze link!

Het enige wat u nodig heeft is een pc of mobiel device met internetverbinding.
Tijdens het webinar is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Dag van de Digitale Duurzaamheid

Dag van de Digitale Duurzaamheid

Hoe realiseren we digitaal vertrouwen in onze digitale samenleving? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de Dag van de Digitale Duurzaamheid.
Op 13 november organiseert onze partner eSpecialisten de Dag van de Digitale Duurzaamheid in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze dag wordt er kennis en ervaring gedeeld over innovatieve technologieën aan de hand van verschillende informatiesessies en een informatiemarkt. Digitaal ondertekenen is daar ook een belangrijk onderdeel van. Directeur John Lageman, CEO ValidSign, vertelt tijdens zijn sessie om 13:00 uur meer over hoe u volledig digitaal kunt werken aan de hand van de digitale handtekening.

Meer weten over deze dag? Kijk dan hier.

ValidSign geïntegreerd in MijnAccountantsPortal

ValidSign geïntegreerd in MijnAccountantsPortal

In de nieuwste versie van MijnAccountantsPortal is het nu mogelijk om PDF-documenten middels ValidSign digitaal te laten ondertekenen, zowel door de tekenend accountants als de klant. Dit kunnen allerlei documenten zijn, zoals jaarrekeningen, notulen, verwerkersovereenkomsten et cetera. Ondertekenverzoeken kunnen middels ValidSign vanuit het systeem worden verstuurd en na ondertekening komen documenten automatisch terug op de juiste plek in het systeem. Het aantal handelingen wordt daarmee flink verminderd; documenten handmatig opsturen ter ondertekening en opslaan is verleden tijd.

Meer weten over de nieuwste versie van MijnAccountantsPortal? Kijk dan hier.

ValidSign groeit hard in overheidsland

ValidSign groeit hard in overheidsland

Digitaal ondertekenen wordt voor steeds meer overheden een cruciaal onderdeel van het digitale proces. Het ondertekenen van documenten gebeurt vaak nog op papier, waarna documenten moeten worden ingescand en digitaal worden opgeslagen. Deze werkwijze kost vaak veel tijd en zorgt voor vertragingen van processen. Denk aan de bode die met de papieren post op en neer gaat.
Binnen gemeentes is er een groeiende behoefte naar een oplossing voor het versnellen van het ondertekenproces en het volledig digitaliseren van de workflow. Wij kunnen met trots zeggen dat de volgende overheden onlangs hebben gekozen voor onze digitale handtekening oplossing:
– Provincie Groningen
– Gemeente Landgraaf
– Gemeente Gulpen-Wittem
– Gemeente Neder-Betuwe

Is uw organisatie ook op zoek naar een passende oplossing en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

NTI start met platform van ValidSign

NTI start met platform van ValidSign

Deventer / Leiden, 2 oktober 2018 – Onderwijsinstelling NTI start met de digitale handtekeningoplossing van ValidSign. Het stage- en afstudeerteam voor MBO- en HBO-studenten gaat het proces voor de stageovereenkomsten verder digitaliseren door het papieren (post)proces te vervangen door een geïntegreerd digitaal handtekeningenproces.

Corona Meerman is sinds kort als Manager Operations bij NTI verantwoordelijk voor het stage- en afstudeerteam waar MBO- en HBO-studenten worden begeleid tijdens hun stage- en afstudeeropdrachten. “Wat mij al vrij snel opviel, was dat medewerkers regelmatig een pakketje papieren bij het kopieerapparaat stonden te kopiëren. Drie maal elf pagina’s waarop uiteindelijk handtekeningen van de student, het leerbedrijf en het NTI moeten staan, gearchiveerd moet worden en per post verstuurd wordt naar de student en het leerbedrijf.” Meerman realiseerde zich dat het papieren (post)traject een arbeidsintensief en foutgevoelig proces is met een grote doorlooptijd. Ook een proces waarin het team veel tijd moest steken in het opvolgen en binnenhalen van de getekende contracten. “Snelheid en kwaliteit staan bij NTI hoog in het vaandel”, vertelt zij, “en dat vertalen we ook naar ons online aanbod en e-learning. Dus is een beslissing om ook te willen investeren in de integratie van processen direct genomen. De stageovereenkomsten hebben een handtekening nodig? Dan kiezen we voor een digitaal handtekeningenproces!”

Snelheid en kwaliteit doorlooptijd overeenkomsten
ValidSign werd benaderd omdat via een andere partij al eens gevraagd was om een digitale handtekening te zetten; een eenvoudige actie die een positieve indruk had nagelaten. Op korte termijn werd een afspraak gemaakt en aangetoond dat de doorlooptijd van de stageovereenkomsten sterk kan verkorten. Het digitale proces zorgt ervoor dat het totale document intact blijft en van hoge kwaliteit naast dat het eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is. Het eindresultaat levert een compliant dossier op.

Duidelijke voordelen van het digitale handtekeningentraject zijn snelheid en kwaliteit”, stelt Corona Meerman. “De snelheid van digitale afhandeling tussen ons team en de student en het leerbedrijf is evident. Het digitale proces zorgt er ook voor dat de contracten compleet blijven en het is minder foutgevoelig omdat er gewerkt wordt met vooraf ingestelde velden.  Daardoor is ook de kwaliteit geborgd.”
Het stage-afstudeerteam van NTI start met ValidSign. “De samenwerking tussen NTI en ValidSign verloopt soepel”, aldus Meerman. “Het betekent natuurlijk wel een andere manier van werken voor de medewerkers. De voordelen zullen zich snel bewijzen, verwacht ik. Daarna, als het een succes is, kan het digitaal handtekeningproces met andere teams worden uitgebreid.

ValidSign biedt met haar digitale handtekeningoplossing de mogelijkheid de digitale afhandeling van contracten optimaal in te richten ”, aldus John Lageman, CEO ValidSign. “Een oplossing die vele mogelijkheden kent, zodat ook snelle optimalisatie van andere bedrijfsprocessen binnen NTI mogelijk is.”

ValidSign, Bergweidedijk 42, 7418 AA  Deventer.
Tel: 085 303 3676, E-mail:
info@validsign.nl, www.validsign.nl

 

Over NTI
NTI is een van de grootste niet-bekostigde opleiders van Nederland. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan, van korte cursus tot volledige mbo-, hbo- en masteropleiding. De erkende onderwijsinstelling telt 19 geaccrediteerde bacheloropleidingen, 5 Associate degree-opleidingen en 2 geaccrediteerde masteropleidingen. Het onderwijs is blended: een combinatie van online en offline leren, waarbij de student zelfstudie combineert met klassikale ondersteuning. Bij NTI bepaalt de student zelf waar, wanneer en in welk tempo hij studeert. www.nti.nl